Arviolta kolme neljästä suomalaisesta yrityksestä on vasta lähtökuopissaan tekoälyn hyödyntämisessä. Toisaalta Suomesta löytyy myös tekoälyn huippuosaamista – ja halua jakaa sitä yhteisen asian edistämiseksi.

Päätimme tarttua tuumasta toimeen ja laittaa osaamisen jakoon. Ideana on auttaa koko yrityskenttä tekoälyn mahdollisuuksiin kiinni. Kasasimme nopeasti ison joukon tekoälyn huippuasiantuntijoita, jotka ovat halukkaita jakamaan aikaansa sparrailuun. Tämä arvokas osaajapooli on nyt tarjolla yritysten käyttöön.

Tarvitsetko apua tai sparrailua? Toimi näin:

  1. Seuraa Twitterissä #tekoälytalkoot-hashtagia ja etsi sopiva asiantuntija ja ajankohta sparrailulle.
  2. Löydettyäsi etsimäsi, ole suoraan asiantuntijaan yhteydessä ja sovi sparrailusta.
  3. Jos sparrailuaika on jo mennyt, pysy kanavalla, etsi uusi aika tai etsi ajankohta toiselta asiantuntijalta.

Kynnys on matalalla: näissä keskusteluissa saat kysyä mitä vain tekoälyn hyödyntämisessä askarruttavaa asiaa, eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Olisiko tämä ensimmäinen askel sinun yrityksesi matkalla #tekoälyaikaan?

#tekoälytalkoot #tekoälyaika

Mitä mieltä sinä olet?

Mitä mieltä sinä olet?